کسب مقام نایب قهرمانی تیم فوتسال دختران دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مسابقات لیگ برتر فوتسال دانشجویان دختر کشور با حضور چهار تیم منتخب استان های کرمانشاه، مازندران (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری)، مرکزی و همدان با هماهنگی هیات ورزش های دانشگاهی استان در سالن ورزشی پلاژ وزارت کشور ساری به مدت سه روز برگزار شد.

تیم فوتسال دختران دانشگاه بازی اول را با نتیجه ۴ بر ۲ به تیم منتخب استان مرکزی واگذار کرد ولی در بازی دوم مقابل تیم منتخب استان همدان با برتری قاطع ۳ بر ۱ برنده بازی شد. همچنین تیم فوتسال دختران دانشگاه در بازی سوم مقابل منتخب استان کرمانشاه با نتیجه ۲ بر ۱ به پیروزی دست یافت.

در پایان این دوره از مسابقات، تیم منتخب استان مرکزی به مقام اول و تیم منتخب استان مازندران ( دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری) به مقام دوم و تیم منتخب استان کرمانشاه به مقام سوم دست یافت. تیم منتخب استان همدان نیز به عنوان تیم اخلاق این دوره از مسابقات انتخاب گردید.