فرم ها و اطلاعیه ها کمیته انضباطی

فرم تعهد انضباطی دانشجویی

به منظور حفظ و حراست از شأن دانشگاه و دانشجو، تکریم شعائر دینی و پاسداشت آداب و اخلاق انسانی و اسلامی با آئین نامه مقررات دانشجوئی مصوب مورخ۳/۲/۹۱ شورای فرهنگی دانشگاه و آئین نامه کمیته انضباطی دانشجویان مصوب شورای عالی انقلاب  فرهنگی را به شرح ذیل رویت نموده و تعهد می نمایم با استعانت از ذات اقدس الهی در اجرای آئین نامه های مربوط به نحو احسن کوشا باشم.

• مصادیق غیر مجاز برای پسران دانشجو:
  1. استفاده از کراوات و پاپیون از هرنوع.
  2. استفاده از لباس های آستین کوتاه ( رکابی، حلقه ای و کمتر از سه ربع) تنگ و چسبان و نازک و شلوارهایی که پاره و وصله دارند.
  3. استفاده از زیورآلات، گردن بند، زنجیر، مچ بند، دست بند، گوشواره، لاک  و انگشتر ( به استثنای حلقه ازدواج).
  4. استفاده از پیشانی بند، شال، دستمال گردن و کمربند و انگشتر و کیف هایی دارای نقوش.
  5. استفاده از لباس های دارای تصاویر و الفاظ مبتذل.
  6. استفاده از هرگونه لباس و آرم مربوط به گروههای انحرافی.
  7. برداشتن ابرو و تاتوکردن و نیز وجود خالکوبی در قسمت آشکار بدن.
  8. استفاده از کفش های صندل و دمپایی، پاشنه های بلند و پوتین های بلند.
  9. بلند بودن مو بیش از حد معمول بطوری که از یقه لباس پایین تر بیاید.

مصادیق غیر مجاز برای دختران دانشجو:

1. استفاده از کلاه بدون مقنعه.
  2. نپوشاندن کامل موی سر و هر جای دیگر بدن بجز صورت و دستها تا مچ.
  3. استفاده از روسری های نازک و کوتاه و جوراب نازک.
  4. استفاده از دامن و لباسهای تنگ و چسبان و نازک و شلوارهایی که پاره و وصله دارند.
  5. آرایش صورت و مو و استفاده از لاک، ناخن مصنوعی وهر نوع زینت دیگر.
  6. مانتوهای نامناسب ( مانند مانتوهای بالاتر از زانو و دارای چاک بالاتر از زانو و دارای رنگهای زننده).
  7. چادرهای نامناسب مانند چادرهای نازک و توری و باز بدون داشتن پوشش مناسب زیر چادر.
  8. استفاده از کفش های صندل و دمپایی، پاشنه های بلند و پوتین های بلند.

ب- آئین نامه کمیته انضباطی:

۱- هر عملی از سوی اشخاص حقیقی که موجب اخلال یا وقفه یا مزاحمت در اجرای برنامه های دانشگاه ها و خوابگاه­ها ممنوع می باشد (تبصره ۳ از بند ب)

۲- استفاده از نوارهای ویدئویی یا صوتی یا لوحه های رایانه ای مستهجن یا مداخله در خرید و فروش یا تکثیر و توزیع این گونه وسایل ممنوع می باشد (تبصره ۳ از بند د)

۳- پخش موزیک، آهنگ و هر نوع استفاده سوء از تلفن همراه در محیط دانشگاه ممنوع است.