مسئول اداره امور تغذیه دانشگاه

اداره تغذیه زیر نظر معاونت و مدیر امور دانشجویی اداره می شود. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری دارای ۲رستوران (پردیس - دانشکده منابع طبیعی ) که وظیفه اصلی آن ارائه غذای گرم (صبحانه - ناهار- شام) به 2500 دانشجو، کارکنان و اساتید محترم می باشد. از جمله وظایف این بخش را می توان به:
۱-تامین به موقع تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا
۲-تدوین و اجرای برنامه غذایی
۳-نظارت دقیق به میزان مصرف مواد غذایی و کیفیت مواد غذایی خریداری شده
۴-انتخاب پیمانکار مناسب برای طبخ غذا
۵-نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکار
۶-تهیه آنالیز مواد غذایی مورد نیاز هر یک از غذاها
۷-نظارت و رسیدگی دوره ای وضعیت بهداشتی محیط سلف سرویس و آشپزخانه
۸-تهیه صورت وضعیت ماهانه پیمانکار طبخ غذا و ارائه آمار دقیق روزانه غذا به مدیر دانشجویی و همچنین وظیفه کنترل، رهبری، رفع ابهامات را دارد.
کلیه دانشجویان ورودی کارت تغذیه خود را هنگام ثبت نام دریافت و می توانند با این کارت هوشمندبه صورت اینترنتی افزایش اعتبار نمایند.

تلفن داخلی : 2718 - 2717