شرح خدمات وفعالیت صندوق رفاه دانشجویان
۱- ثبت نام از کلیه دانشجویان متقاضی وام های دانشجویی که شامل(تحصیلی-مسکن- شهریه-ودیعه مسکن-ضروری-استعداد درخشان –حج عمره-قهرمان ورزشی-بیمه و............).
۲- برسی وتطبیق تک تک فرمهای درخواست وام بامدارک ارسالی از قبیل(شماره حساب-سند تعهد-اجاره نامه و......).
۳- رفع نقص فرمهای تکمیل شده وتماس با دانشجو جهت رفع نواقص در صورت لزوم.
۴-  ورود اطلاعات در مهلت مقرر تعین شده در برنامه سیستم جامع اتوماسیون  رفاه دانشجویان.
۵- اخذ فرمهای ستد تعهد محضری دانشجویان وثبت در سیستم صندوق رفاه به همراه رسکن والصاق در سیستم.
۶-  ارسال تقاضای وامهای در خواستی دانشجویان نیازمند وواجد شرایط به صندوق  رفاه با توجه به سقف اعتباری تعیین شده از طرف صنودق رفاه.
۷-  پیگیری ورفع نواقص پرونده های دانشجویی درسیستم از صندوق رفاه.
۸-  ارائه لیست بدهکاران وام دانشجویی شبانه به اداره حسابداری.
۹-  دریافت دفترچه اقساط دانشجویان مقاطع قبلی وتنظیم نامه مربوطه وارسال به صندوق رفاه جهت تمدید دفترچه اقساط.
۱۰- انجام عملیات مربوط به اخذ دفترچه اقساط وتحویل آن به دانشجو درهنگام فارغ التحصیلی وامضاء فرمهای تسویه حساب.
۱۱- انجام عملیات مربوط به تسویه حساب دانشجویان ومعرفی آنها به اداره کل آموزش وتحصیلات تکمیلی.
۱۲- پیگیری از دستگاهها ومراکزآموزش عالی درخصوص تکمیل بدهی دانشجویان ۲مقطعی.
۱۳- ثبت سوابق انتقال یا سوابق مهمان برای دانشجویان انتقالی یامهمان درسیستم فاز ۲ صندوق .
۱۴- پیگیری از دانشجویان بدهکاران به صندوق جهت پرداخت بدهی.
۱۵- ثبت نام از دانشجویان درخصوص وام بیمه حوادث دانشجویی وبستن قرارداد با بیمه های کارگزار.
۱۶-  مکاتبه با بیمه های کارگزار جهت پرداخت هزینه ای درمان دانشجویان آسیب دیده.
۱۷- فعالیت مربوط به تهیه وسایل کمک آموزشی.
۱۸- همکاری درزمینه آموزش ومشاوره کارشناسان امور وام دانشکده ها وخوابگاه در خصوص انجام  عملیات وام دانشجویان ازطریق سیستم جامع صندوق رفاه.
۱۹- درخواست عدم بضاعت مالی در خصوص برخی از دانشجویان خاص.
۲۰- بایگانی مدارک فارغ التحصیلان ومدارک متقاضیان انواع وام.
۲۱- پاسخگویی به دانشجویان درخصوص آئین نامه ها ودستورالعمل های صندوق