قابل توجه دانشجویان متقاضی وام دانشجویی

به اطلاع کلیه دانشجویانی که قبلاً از وام دانشجویی استفاده کرده ومتقاضی وامهای دانشجویی  درنیمسال اول ۱۴۰۱-۱۴۰۰ می باشند می رساند، جهت دریافت تسهیلات جدید رعایت شرایط ذیل  الزامی می باشد :

برای دریافت وامهای دانشجویی تا سقف مبلغ ۱۵۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال، معرفی یک نفر ضامن قراردادیسال سابقه)رسمی یا پیمانی یا بازنشسته(هرسازمانی) از  بین ضامنین واجد شرایط برای پرداخت و بازپرداخت وام های دانشجویی صندوق الزامی است.

برای دریافت وام های دانشجویی تا سقف مبلغ  ۳۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال ، معرفی دو ضامن رسمی یا پیمانی و یا دو ضامن قراردادی یا دوضامن بازنشسته (هرسازمانی)از بین ضامنین واجد شرایط برای پرداخت و بازپرداخت وام های دانشجویی صندوق الزامی است.

برای دریافت وام های دانشجویی بیش از مبلغ ۳۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال، معرفی سه ضامن واجد شرایط برای پرداخت و بازپرداخت وام های دانشجویی صندوق الزامی است

ضامن سوم صرفا از میان کارکنان رسمی و پیمانی باشد

دو ضامن برای دانشجویان ورودی مقطع دکتری الزامی می باشد

مهلت ثبت تقاضای کلیه وام های دانشجویی اعم از (دکتری-تحصیلی-ضروری ودیعه مسکن و شهریه)برای نیمسال اول سال تحصیلی۱۴۰۱-۱۴۰۰  تا تاریخ  ۱۴۰۰/۰۹/۱۲  می باشد. لذا نسبت به ثبت نام از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس bp.swf.ir با جستجوگرmozila  اقدام نمایید.