دومین نشست مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه های منطقه دو کشور به میزبانی دانشگاه برگزار شد

به نقل از آقای دکتر مختاری مدیر مرکز مشاوره سلامت و سبک زندگی دانشگاه، دومین نشست مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه های منطقه دو کشور به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد. در این نشست دکتر مرادی ریاست محترم دانشگاه به اهمیت نقش مراکز مشاوره بعنوان بازوان قدرتمند دانشگاه ها در کاهش آسیب های اجتماعی و رشد و تعالی دانشجویان اشاره کرد و با بیان این نکته که دانشگاه ها بعد از کرونا نیازمند یک توجه جدی می باشند و دبیرخانه مراکز مشاوره منطقه مازندران می توانند موضوعات و مسائل خود را به شکل بومی و دانشگاهی ببینند تا اثر بخشی بیشتری داشته باشد. در ادامه سرکار خانم دکتر زبر دست دبیر محترم منطقه و مدیر مرکز مشاوره دانشگاه گیلان مصوبات جلسه ی اول را قرائت و به تشریح برنامه های دبیرخانه منطقه 2 پرداختند. مدیران هرکدام از مراکز درخصوص مسائل و موضوعات حوزه مشاوره دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را ارائه دادند . در پایان ضمن جمع بندی مباحث مصوبات این جلسه به استحضار اعضاء رسید و برنامه های های جدید اعلام گردید این نشست با حضور مدیران مراکز دانشگا ه های گیلان ،مازندران ،نوشیروانی بابل ، فناوری نوین آمل ، گلستان ، گرگان ،گنبد، علم و فناوری مازندران به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار گردید.