حضور دانشجویان پسر دانشگاه در چهارمین المپیاد دانشجویان شاهد و ایثارگر سراسر کشور

به نقل از آقای دکتر خلیلی مدیر محترم تربیت بدنی؛ دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سه رشته هفت سنگ مهارتی، آمادگی جسمانی و دو و میدانی پسران در چهارمین المپیاد ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر کشور به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان با همراهی آقای ابوالقاسم نامدار مدیر محترم امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه حضور یافت. در پایان این دوره از مسابقات تیم هفت سنگ مهارتی‌ دانشگاه به مقام پنجم دست یافت. در رشته آمادگی جسمانی آقای علی قاسمی صاحبی در میان 62 شرکت کننده بسیار خوش درخشید و به مقام نهم رسید. همچنین آقای امیر رضا عابدی در رشته دو و میدانی نیز بسیار خوب ظاهر شد و در میان 52 شرکت کننده به مقام هشتم این دوره از مسابقات دست یافت.